تاریخچه اکستروژن آلومینیوم

تاریخچه اکستروژن آلومینیوم

قدمت اکستروژن آلومینیوم به بیش از 100 سال می رسد که در سال های اولیه به تولید لوله و سیم، توسط اکستروژن آلومینیوم می پرداختند. کم کم در تولید به وسیله اکستروژن آلومینیوم از روش های نوآورانه زیادی استفاده شد به طوریکه امروزه این فرآیند در ساخت ایستگاه های فضایی کاربرد دارد.

برای اولین بار در سال 1797 فرآیند اکستروژن برای ساخت لوله های سربی به ثبت رسید. از سال های اولیه تا تولید ماشین های هیدرولیک در سال1820، اکستروژن به صورت دستی انجام می گرفت. در اواخر قرن نوزدهم فرآیند اکستروژن برای آلیاژهای مس و برنج مورد استفاده قرار گرفت. در ابتدا به تاریخچه فرآیند اکستروژن پرداختیم. در ادامه مطلب فرآیند توسعه اکستروژن آلومینیوم را به طور کامل شرح می دهیم. با رضوان آلومینیوم همراه باشید.

تاریخچه کوتاهی از فلز آلومینیوم

فلزهایی مانند مس، برنز، آهن و فولاد، هزاران سال می باشد که در حال استفاده هستند اما آلومینیوم یک فلز نسبتا جوان است که در سال 1807 به عنوان فلز اصلی شناخته شد.

در سال 1825، آلومینیوم برای اولین بار تصفیه شد و از نظر قیمت گرانتر از طلا بود و این امر تا اواخر سال 1880 ادامه داشت. با اختراع فرآیند ذوب توسط هال و هرولت که سبب گسترش تولید تجاری آلومینیوم شد، استفاده از این فلز برای مقاصد روزمره به صرفه تر گشت. نورد، ریخته گری و آهنگری جزء فرآیندهای اولیه بودند.

توسعه و گسترش اکستروژن آلومینیوم

برای اکثر آلیاژهای غیر آهنی از فرآیند اکستروژن داغ استفاده می شود که برای اولین بار در سال 1894 توسط الکساندر دیک اختراع شد.

امروزه بیشتر از فرآیند اکستروژن برای فلز آلومینیوم استفاده می شود و محصولات آن را می توان با هر دو روش اکستروژن گرم و سرد بدست آورد.

اولین دستگاه اکستروژن آلومینیوم در پنسیلوانیا، ایالات متحده آمریکا در سال 1904 ساخته شد.

اولین دستگاه پرس اکستروژن

شناخت اکستروژن سبب پیشرفت چشم گیری در صنعت آلومینیوم، به خصوص در تولید قطعات خودرو شد.

در طی دو جنگ جهانی، استفاده از اکستروژن آلومینیوم به منظور تولید هواپیما و دیگر نیازهای نظامی افزایش پیدا کرد. پس از جنگ جهانی دوم توسعه اکستروژن آلومینیوم به سرعت ادامه داشت و در صنایع مختلف از جمله صنعت ساختمانی شروع به گسترش کرد.

در دهه های بعد، متقاضیان اصلی محصولات اکستروژن آلومینیوم، صنعت حمل و نقل و ساخت و ساز بودند. حتی امروزه، بخش عمده ای از استفاده از اکستروژن آلومینیوم در ساخت درب و پنجره و بعد از آن در ساخت وسایل نقلیه مسافربری می باشد.

از کاربردهای دیگر اکستروژن آلومینیوم می توان به تولید محصولاتی که در ساخت پل ها و بزرگراه ها استفاده می شود، اشاره کرد.

در مقایسه با سایر فلزات، اکستروژن آلومینیوم از تاریخچه کوتاه تری برخوردار است ولی نقش بسیار موثری در زندگی ما داشته است. اکستروژن آلومینیوم در اکتشافات فضایی و محصولات خانگی نیز بخش مهمی از آینده خواهد بود.

شرکت رضوان آلومینیوم یکی از برترین کارخانه های اکستروژن آلومینیوم ایران می باشد که در زمینه ساخت قالب اکستروژن و تولید پروفیل آلومینیوم با استفاده از دستگاه پرس اکستروژن فعالیت دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 46130049-021 تماس حاصل فرمایید.

فیسبوک
توییتر
واتساپ
تلگرام
لینکدین
پینترست
Facebook
Twitter
Whatsapp
Telegram
Linkedin
Pinterest

مطالب مرتبط

Releated Post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *